Discovery PLUS, Streama Wahlgrens värld

Wahlgrens värld alla avsnitt

Det blir aldrig en tråkig stund hos Sveriges mesta kändisfamilj. Pernilla och Bianca bjuder in oss att följa deras galna vardag fylld av kärlek och kaos.

Läs allt om Serien på Discovery PLUS (Streama gratis)

Benjamin fyller år!

S09 A01

42 Min

Benjamin fyller år. Bianca har förberett massa överraskningar, men glömt att kolla att han är ledig och tvingas stuva om planerna för födelsedagsbarnet. Pernilla och Bianca firar honom sedan i nya lägenheten som han äntligen har flyttat in i.

Här ska det firas

28 JANUARI 2021 00:01

S09 A02

42 Min

Bianca firar att hon har vunnit i en prestigefylld tävling. Pernilla är också i firartagen, som överraskar en intet ont anande Sofia Wistam. Sofia hinner både bli lite på pickalurven och lämnad med ögonbindel innan överraskningen avslöjas.

Bianca är inplastad!

4 FEBRUARI 2021 00:00

S09 A03

43 Min

Bianca ska byta fönster i lägenheten. Utsidan är täckt med plast. Lovisa hälsar på, men får panik av den deprimerande avsaknaden på dagsljus. Lovisa ska sluta som Biancas assistent, vilket Bianca inte är mentalt förberedd på ännu.

Kräftskiva på Sandhamn

11 FEBRUARI 2021 00:00

S09 A04

43 Min

Sofia Wistam bjuder Pernilla på kräftskiva i sitt nya sommarhus på Sandhamn. Sofia gör allt hon kan för att det inte ska spåra ur, eftersom de måste hinna spela in veckans poddavsnitt samtidigt. Bianca letar febrilt efter en ny assistent.

Det stora bråket på Discovery +

18 FEBRUARI 2021 00:00

S09 A05

43 Min

Pernilla träffar Melina och Jacobs bebis för första gången. Prat om förlossning övergår till tjafs mellan Pernilla och Bianca. Tjafset leder sedan till ett stort bråk. Ett försök till försoning övergår i ännu mer bråk och tårar.VISA MER

Markägare Wahlgren

25 FEBRUARI 2021 00:00

S09 A06

43 Min

Bianca besöker Pernilla och de gör ett nytt försök att försonas. Den här gången går det bättre. De åker för att titta på Pernillas nya tomt igen. I dag ska hon bli markägare. Men plötsligt vill säljaren dra sig ur.

Från sämsta till bästa singeln?

4 MARS 2021

S09 A07

42 Min

Pernilla med vänner samlas för att ha en mysig picknick och spela kubb, men allt övergår snart till allvar och en intensiv kubbturnering utspelar sig i parken. Bianca och Lovisa pratar om Lovisas singelliv – är Bianca en dålig wingman?

MIssa inte heller ”Ensam i vildmarken”

Nytt avsnitt varje tisdag. Långt från familj, vänner och samhället har åtta deltagare valt att pröva sin viljestyrka i den nordnorska vildmarken. De har bara sig själva. Hur länge står de ut?discovery+