bookbeat Rabattkod

Hitta allt om bookbeat. Lyssna på de senaste bok nyheter, priser och erbjudanden. Just nu har du chansen att prova på Bookbeat gratis upp till en hel månad! (05-1 månad)

Aktivera din gratismånad på länken nedan

Bookbeat rabattkod

Hitta bästa BookBeat PRIS och paket

Abonnemangen finns uppdelat i tre olika priskategorier. Lyssna hur mycket du vill på hela utbudet av nyheter och klassiker för endast 199 kr/mån. Familjekonto för upp till fem användare, pris om 49 kr i månaden för varje extra användare. Priset kan ibland vara nedsatt till 0 kr de första 2, 4 eller 6 veckorna. Beroende på olika kampanjer eller värdekoder som erbjuds till sina nya kunder

TIOTUSENTALS BÖCKER

Välj och vraka bland alla våra ljudböcker och e-böcker. Hos oss hittar du såklart böcker både på svenska och engelska.

Prova Bookbeat gratis 0,5- 3 månader

INGEN BINDNINGSTID

Känner du att BookBeat inte passar dig? Inga problem, du kan när som helst avsluta din prenumeration.BASICFÖR DIG SOM LYSSNAR LITE MINDRE 99 kr/mån 20 tim/mån STANDARDPASSAR FÖR DE FLESTA 149 kr/mån 100 tim/mån PREMIUMFÖR DIG SOM INTE KAN SLUTA LYSSNA 199 kr/mån Obegränsad lyssning.

Oftast börjar nya användare med pris nivån på 99 kr i månaden men inser att de passar bäst med paketet standard som kostar 149 kr per månad.

Om Bookbeat Erbjudandena

Just nu finns det gällande streamingtjänsten, 2 erbjudanden och 3 rabattkoder. Bookbeat är en av Sveriges största ljudbokstjänster och låter dig som kund lyssna på obegränsat med ljudböcker till ett fast pris på 149 kronor/mån. Företaget grundades 2015 vilket gör det till en av de yngsta ljudbokstjänsterna på marknaden. Tjänsten ägs av bokförlaget Bonnier Books som är ett av Europas ledande förlag vilket märks tydligt då appen snabbt lockat till sig många användare med det kända varumärket i ryggen. ”Hitta tillfällen för bra böcker” är Bookbeats löfte till sina användare och detta vill de uppnå genom att alltid kunna erbjuda bra historier ett knapptryck bort.

Det märks tydligt att Bonnier har satsat hårt på sin ljudboksapplikation då den har det bredaste utbudet av ljudböcker och en riktigt bra layout vilket ger en bra användarupplevelse. Bookbeat har börjat pratas och skrivas om mer och mer då de marknadsför tjänsten i flera olika kanaler och slutit samarbeten med bland annat podcastduon Alex & Sigge.

För dig som vill ha det bredaste utbudet av ljud- och e-böcker samt en lättanvänd app är Bookbeat det självklara valet. Just nu får du dessutom prova på tjänsten helt gratis 30 dagar utan någon bindningstid.

Gemany: Finns bookbeat rabattkoder i tykland?

Bookbeat finns i tyskland och man kan hitta bookbeat gratis Rabattcodes på följande hemsida. du kan hitta olika gratis erbjudanden på www.gratis1monat.de. De är specialiserade på att samla och förmedla rabattkoder och prova på erbjudanden. (Bookbeat – Kosten / preise)

BookBeat 4 Wochen gratis testen

Als Neukunde könnt ihr die Hörbuch-App für einen Monat (normalerweise sind es nur 2 Wochen) gratis testen. Nach dem kostenlosen Probeabo kostet BookBeat dann ab 9,99 €/Monat. Ihr könnt das Abo aber jederzeit kündigen, auch während des Probemonats.

Das gilt auch für die kostenlose Testphase. Sobald ihr euch angemeldet habt, könnt ihr tausende Hörbücher gratis anhören. Bekannte Titel sind unter anderem:

  • QualityLand“ (ungekürzte Lesung) von Marc-Uwe Kling
  • Ein amerikanischer Traum“ von Barack Obama
  • Noah“ von Sebastian Fitzek
  • Die Tore der Welt“ von Ken Follett