Streama fotbolls-EM 2021 – Titta live online & TV

I sommar kan vi streama fotbolls-EM 2021, och vi hjälper dig med hur du gör för att titta på mästerskapet. Här är vår guide med alla matcher, TV & live stream. Se vilka kanaler och streamingsidor som sänder mästerskapet live.

Vi kan ge dig ett schema med alla matcher. Vi visar då vilka sidor som sänder live streams för varje match under EM 2021.

Här kommer även kunna se vilken kanal som sänder vilken match, och vart på nätet du hittar livesändningarna till EM 2021 på TV. Intresset för att titta på fotbolls-EM 2021 live kommer att vara enormt, och tur då att det går att kolla både via TV eller live streams.

 • Vad: Fotbolls-EM 2021
 • Var: 12 olika länder i Europa
 • När: 11 juni – 11 juli
 • Deltagande nationer: 24
 • Regerande mästare: Portugal
 • Stream: SVT & CMore
 • TV: SVT1, SVT2 & TV4

Läs vår stora EM 2021 guide fotboll – Schema, matcher, grupper & arenor. Där finns allt som krävs innan du kan följa matcherna i lugn och ro.

Självklart har vi även skapat en sida där vi har valt att ge dig våra bästa odds & tips i EM 2021. Där finns det massor av info om vilket lag vi tror kommer stå som vinnare av mästerskapet.

Vad:Fotbolls EM 2021
När:Den 11 juni – 11 juli, 2021
Deltagande landslag:24 st
Vart:12 olika städer – London, Bukarest, Köpenhamn, München, Glasgow, Dublin, Budapest, Bilbao, St Petersburg, Rom, Baku. Amsterdam
Finalplats:Wembley, London – England (11 juli 2021)
Regerande mästare:Portugal (Vann final mot Frankrike med 1-0 i EM final 2016)
Flest EM-titlar:Tyskland & Spanien (3 st)
Arrangör: UEFA

EM 2021 i fotboll – Live streams

Du kommer kunna följa alla fotboll EM 2021 streams inne hos SVT och CMore. Rättigheterna delas mellan båda TV-bolagen. Det gör att ungefär hälften av matcherna i EM 2021 kan sändas gratis.

Vilka matcher som kommer att sändas på vilken tjänst är i skrivande stund inte offentliggjort, men så fort den informationen släpps kommer vi att uppdatera er här. Vi kan åtminstone säga att du kommer att kunna streama fotbollsmatcher från EM på C More och SVT Play.

Alla matcher i VM kommer att sändas i Sverige, det vet vi redan, och det enda som återstår att se är hur matcherna fördelas mellan C More och SVT Play. Du har redan nu klarhet i det mesta alltså, vilket är bra för dig som vill streama EM i fotboll 2021.

För att streama fotbolls-EM från C More gör du på följande sätt:

 • 1. Gå till cmore.se
 • 2. Skapa ett konto och välj abonnemanget C More Mycket Sport för 199 kr/månad
 • 3. Titta på fotbolls-EM

Om du ska titta på EM-fotboll från SVT Play följer du dessa steg:

 • 1. Gå till svtplay.se
 • 2. Välj matchen du vill titta på
 • 3. Börja streama fotbolls-EM

Sändningarna på C More och SVT håller alltid hög kvalitet. Du får några av Sveriges bästa och mest populära kommentatorer i form av Lasse Granqvist och Anders Andersson på TV4. Ännu är dock inte kanalernas egna EM-trupper offentliggjorda, men vi kan räkna med att det blir det gamla gardet. I studion brukar vi få se Daniel Nannskog på SVT samt Olof Lundh och Hasse Backe på C More. Samtliga är kunniga experter, med olika expertisområden.

Studion pågår från långt innan till långt efter matcherna, det snackas upp och snackas med, och du får se alla höjdpunkter värda att se.

Streama gratis

SVT är en TV-kanal som ingår i public service. Trots att du betalar skatt för att stödja SVT, så anses deras EM streams som gratis. Det innebär att det kommer att vara möjligt att streama EM i fotboll på nätet till ungefär hälften av matcherna. CMore har nämligen den andra halvan av alla sändningar. De sändningarna kan endast vara gratis om du har ett erbjudanden eller provperiod.

EM live stream från mobil och surfplatta

När du ska streama fotbolls-EM 2021 kan det vara bra att veta att det går att titta på mästerskapet inte bara från dator (stationär/laptop) utan även från mobiltelefon eller surfplatta. Så länge du laddar ner appen tillhörande SVT Play eller C More så kan du problemfritt se din live stream av valfri match i EM. Ibland är det faktiskt till och med smidigare att streama fotboll från en bärbar mindre enhet, om du råkar vara upptagen med någonting annat eller bara vill ha möjlighet att smidigt röra dig under rådande match.

Det går dessutom att koppla din EM live stream från den enhet du har igång sändningen på till TV med hjälp av till exempel Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller om du har en Samsung TV. Då kan du se matcherna på TV-skärmen även om du saknar någon av kanalerna som visar EM.

Matcherna går att titta på från vilken typ av mobil som helst (Samsung, Iphone, Huawei och så vidare), så länge det är en smartphone. Detsamma gällande surfplattor – det går lika bra med en Ipad som en Samsung-surfplatta.